Tudásbázis

Minden információ egy helyen a talajról.

Kiterjedt tudásbázisunk és részletes YouTube-csatornánk több mint 100 szakcikkel és 20+ órányi videóval vár Téged, ha a talajéletről és talajmegújításról szeretnél többet megtudni.

A tudásátadás kezdetektől fogva az egyik fő küldetésünk. Szakcikkeink, videóink, farmlátogatásaink és webes szemináriumaink mind ezt a célját szolgálják. Ugyan tapasztalatunkat javarészt a szántóföldön szereztük, a technológia és a termékek működnek a kiskertekben is. A csapat több tagja is lelkesen műveli a saját kertjét, így van lehetőségünk kísérletezni a megoldásainkkal és folyamatosan fejleszteni azokat.

A talajreform.hu oldalunkon létrehozott és folyamatosan bővülő tudásbázisunk több mint 100 cikket tartalmaz a takarónövényekről, tápanyag-gazdálkodásról és a komplett TMMG technológiáról.

Ide kattintva érheted el a Tudásbázist

YouTube csatornánkon majdnem egy egész napnyi videó vár Téged – webes szemináriumok visszajátszásai, terepi napok beszámolói, gazdainterjúk és még számos izgalmas tartalom.

Kattints ide a YouTube csatorna megnyitásához

Hogyan vesd el a takarónövényeket a kertedben?

Molnár Tamás Gergely vezető szaktanácsadónk részletesen bemutatja a saját kertjében, hogy hogyan érdemes kialakítanod az ágyásokat és elvetned a takarónövényeket.

Zöldségesek takarónövényei

Diriczi Zsombor webes szemináriumának visszajátszása segít elindulni a talajmegújító gazdálkodás útján. Mik a lehetőségek, hogyan lehet a sorközök takarását vagy az üres ágyások felfrissítését a leghatékonyabban megoldani?