Fizetési módok

Az énkiskertem.hu webshopban kétféle fizetési mód közül választhatsz: banki átutalás és online bankkártyás fizetés Barionnal.

Banki átutalás választása esetén a rendszer a megrendelés leadása után elektronikus számlát küld az e-mail címedre, amelyen szerepelnek a Démétér Biosystems Kft. banki adatai. Ezen adatok alapján internetbankon keresztül vagy a bankfiókodban tudod elutalni a vásárlás ellenértékét.

A vásárolt termékek összekészítése és kézbesítésre való átadása legkésőbb a banki átutalás beérkezését és könyvelését követő második munkanapon történik meg. Magyarul ha hétfőn rendelsz és kedden elutalod a számla értékét, akkor legkésőbb csütörtökön átadjuk csomagodat a futárnak, így jó eséllyel pénteken már nálad is lesznek a megrendelt termékek.

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén (https://www.barion.com/) keresztül valósulnak meg. Ez egy úgynevezett off-site fizetési megoldás, azaz a fizetés idejére a rendszer átirányít Téged a Barion saját felületére, ahol meg tudod adni a bankkártyád adatait. Ezek az adatok hozzánk nem jutnak el. A sikeres fizetés után a rendszer visszairányít a mi oldalunkra.

Az online bankkártyás fizetési móddal leadott rendelések összekészítése és kézbesítésre való átadása legkésőbb a rendelés leadását követő második munkanapon történik meg. A bankkártyás fizetés eredménye azonnal megjelenik a rendszerünkben, így ha például hétfőn rendelsz és bankkártyával fizetsz, akkor legkésőbb szerdán már a futárnál lesz a csomagod, és 99% az esélye, hogy csütörtökre meg is kapod.

Utánvéttel történő fizetésre sajnos jelenleg nincs lehetőség.