Gabe Brown: Porból élet – Egy család útja a regeneratív mezőgazdálkodás felé

4500 Ft bruttó ár (nettó 4286 Ft)

Cikkszám: PORBOLELET Kategória:

Leírás

Gabe Brown a talajmegújító mezőgazdaság (angolul regenerative agriculture) egyik úttörője az Amerikai Egyesült Államokban. A városi fiú Gabe – aki felesége családjának farmján kezdett gazdálkodni – kísérletezések, kudarcok és nagy felismerések révén tanulta meg, hogy a talaj egy élő, lélegző szervezet.

A Brown’s Ranch földjein no-till rendszerben gazdálkodnak, a főnövények között komplex takarónövény-keverékeket vetnek, és 100%-osan összekapcsolták az állattartást és a növénytermesztéssel.  A természetes folyamatokat utánzó gazdálkodási rendszert és annak kialakítását Gabe izgalmas elbeszélésben mutatja meg, de kitér a tudományos magyarázatokra is. A Dirt to Soil Makovecz Benjamin remek műfordításában kel életre magyar nyelven.

Ajánljuk ezt a könyvet minden gazdálkodónak területmérettől, kortól és szemlélettől függetlenül – biztosak vagyunk benne, hogy a 170 oldal elolvasása után új utakat talál mindenki arra, hogy kevesebb befektetéssel jövedelmezőbben termeljen, és ami még fontosabb: élvezze, amit csinál.

Termékadatok

Oldalak száma: 172
Tömeg: 410 gramm
ISBN: 9786155698095
Nyelv: magyar
Kiadás éve: 2021
Illusztráció: színes fotók
Fordító: Makovecz Benjamin

 

További információk

Tömeg 0,4 kg
Méretek 20 × 10 × 3 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gabe Brown: Porból élet – Egy család útja a regeneratív mezőgazdálkodás felé” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük