Esstence gilisztahumusz 5 kg

19050 Ft bruttó ár (nettó 15000 Ft)

A gilisztahumusz alapú Esstence-ben a vizsgálatok eddig 1200 baktérium- és 250 gombafaj jelenlétét igazolták a termékben. Legyen szó lombtrágyázásról, talajoltásról vagy magkezelésről, az Esstence erejére számíthatsz.

Elfogyott

Cikkszám: ESSTENCE5 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Talaj- és növénykondicionálás 1200+ faj erejével

A gilisztahumusz alapú Esstence koncentrátumból frissen, a Te igényeidnek megfelelően készítheted el az oldatot, közvetlenül az alkalmazás előtt. A vizsgálatok eddig 1200 baktérium- és 250 gombafaj jelenlétét igazolták. A nitrogénkötő baktériumok mellett a szennyezőanyagok elbontására képes mikroorganizmusok is megtalálhatóak. Tarlóbontásra és talajoltásra 50 liter/hektár dózist javaslunk, vetőmagcsávázásra 4 liter/100 kg vetőmag mennyiséget érdemes felhasználni.

Keverj huminsavat az oldathoz az UV állóság érdekében, így a tarlóra kijuttatott oldatot nem szükséges bedolgozni, továbbá a huminsavak tápanyagforrásként segítik a mikrobák aktivitását.

Hogyan készíthetem el?

1 kg Esstence koncentrátumhoz 20 liternyi 25-30 Celsius fokos vízre lesz szükséged (a víz hőmérséklete csak a kezdéskor fontos, utána nem kell melegen tartanod, a biológia gondoskodik majd a megfelelő hőfokról). Ezeket egy 1000 literes IBC kioldótartályban tudod összekeverni – a koncentrátumos zsákból érdemes 5 kilónként bemérni az Esstence-t, előtte akár egy vödörben 5 kg koncentrátumot 5 liter vízzel összekeverni, majd ezt beönteni.

A búvárszivattyút rögzítsd a tartályban (ne érjen a tartály aljához), a szivattyúból kiágazó locsolócsövet pedig a tartsd vízfelszín felett, a vízfelszínre irányítva. A szivattyúnak 24 órán keresztül kell kevernie és levegőztetnie az oldatot.

24 óra után a szűrőzsákon keresztül szűrd át a kész oldatot a tárolótartályba vagy akár rögtön a permetező tartályába. Ha szükséges, adj hozzá a huminsavat. A lémennyiségen egy normál permetezéshez képest ne változtass (tehát ha eddig 300 liter lémennyiséggel dolgoztál, akkor most is annyit használj).

A legjobb eredményeket akkor kapod, ha az oldatot a kioldástól számított 7-10 napon belül felhasználod.

További információk

Tömeg 5 kg
Méretek 30 × 20 × 10 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Esstence gilisztahumusz 5 kg” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük